Angående nedan:

Kunskapsprovet gick galant och med 50 rätt av 55 möjliga återstår nu bara den praktiska delen innan jag kan komplettera körkortet med ytterligare en bokstav.
Idag(måndag) kom ett brev från Länsstyrelsen där de ville ha en komplettering av läkarintyget, uppenbarligen hade det inte blivit daterat så jag hade bara att traska till läkaren och få det gjort.

Kunskapsprovet

Imorgon är det skarpt läge då jag har kunskapsprov för behörighet CE inbokat.
Efter att (tyvärr) ha bommat släpbehörigheten under gymnasietiden har nu tillfälle givits att komplettera med en bokstav och precis det håller jag på att göra. Det började med ett inköp av teoripaket och när teoridelen snart är avslutad väntar en spännande och förhoppningsvis givande kördel där jag praktiskt får lära mig att hantera en fordonskombination.
Förhoppningsvis finns lite kvar sedan studietiden men jag kan räkna med att mycket har fallit i glömska och en hel del nytt kommer det garanterat att bli.

Föraryrket

Att vara yrkesförare handlar om att köra för två, din egen bil samt idioten i närheten av dig!

Stamgäst

Efter den senaste resan har det kunnat konstateras att jag blivit något av en stammis hos Hertz, killen i hyrbilskontoret uttryckte dessa ordalag när jag ännu en gång knallade dit för att åka iväg.

RSS 2.0