Jordgubbsdoft

Inne på terminalen doftade det igår jordgubbar och jag kunde först inte fatta varifrån lukten kom men det som nådde mitt luktsinne påminde emellertid om vissa flytande medicine. De kan ju ha en speciellt lukt och av en ren slump hittade jag ett par säckar innehållandes något slags jordgubbspulver som skulle till en medicinfabrik.

Vad som komma skall

Morgonnen lär nog bjuda på Strängnäs som vanligt, utkörning av bilpaket med det sedvanliga såsom villakunder, industrierna och DHLs Servicepointställen  De få saker som egentligen skiljer är antalet stopp samt i vilken ordning de tas, vissa ställen har gods en dag men inte annan och rman kan därför behöva köra en annan väg. Det är ju ingen idé att köra till ett ställe när det egentligen inte finns så sparar man både tid och diesel. Fortsättning följer:)

Äntligen hemma

Åter i hemmets lugna vrå är jag efter drygt 18 timmar på resande fot.
Det började med  paketbilskörandet i Strängnäs tätt följt av en bussresa till Stockholm och väl framme väntade några timmars flanerande innan jag åkte med en gammal kollega till Nynäshamn ToR.
Dagen avslutades med en Hertzbil från Vasagatan hem tll Eskilstuna och så givetvis en promenad sista biten in på gården.

Dagens lunch

Att stoppa något i magen är nog det första jag tänker på efter att ha vaknat på morgonen, idag  blev det en liten sovmorgon men lyckades ändå hitta något att äta i form av rester från gårdagens middag samt ett paket gravad lax.

Åh, du eleganta tjej

Ikväll klev jag av av vid torget efter att ta åkt från Torshälla och fick mig då en pratstund med föraren, samtidigt klev två välklädda tjejer ombord som pratade glatt och jag fortsatte sedan vidare.
 Ställde mig på hållplatsen i höjd med bakdörren och vände sig en av dem åt mitt håll, hon log åt mig och vinkade samtidigt.
 
 Åååh, jag smälte nästan och kunde inte annat än att le tillbaka och vinka adjö medan bussen rullade iväg.
Givetvis med förhoppningen om att våra vägar skulle mötas ännu en gång...

RSS 2.0