Liv och rörelse

Kring centralen var det människoliv på stationsområdet och en fordonsrörelse i bakgrunden(bussen).

Eskilstuna resecentrum den 5/2 i år

Årsavgiften

Årsavgiften för bankkortet har igår dragits, 240 kr vill ICA ha och det är ganska rimligt med tanke på det som erbjuds. Dolda avgifter slipper jag och vid köp från/i utlandet görs inga valutaväxlingspåslag som med t.ex SEB.

Lyckosamt

Under dagens första timme (mellan 9 & 10) satt jag och funderade över vart mitt minneskort satt, lite orolig över om jag kan ha förlagt det hemma eller tappat det på vägen. Lyckligtvis satt det i en dator och var mao kvar över natten, en eventuell förlust hade varit kännbart men ändå inte gjort så mycket då en säkerhetskopia gjorts.

Knasigheter vid utskrift

När skrivaren återigen inte ville spotta ur sig några pappersark pillade jag bara med inställningarna så att dokumentet gick ut på en annan enhet - Busenkelt!

Omöjlig figur

Resultatet av sysslolösa stunder kan nu beskådas nedan...

Dagens rätt

Dagens rätt blir fläsk med böngroddar och så det tillhörande riset förstås, måltiden inhandlades redan igår(tisdag) men det blev såpass mycket över att det räcker till idag. Maten kommer i övrigt från Ming Palace varifrån jag med jämna mellanrum köper mitt, för en billig peng kan åtminstone jag stilla min hunger och dessutom i en rktigt trivsam miljö.
Avhämtning råkar ju vara det vanligaste för mig men en fredag åt jag på plats och råkade då hamna i meningsutbyte med en säljare från OP Smedab i Säffle.

Höst i Hamburg


Korsningen Steintordamm/KirchenalleeHamburg Zentral-Omnibus-Banhhof (ZOB)

RSS 2.0